Vítejte!

ANDREOLA COL DEL FORNO, BRUT, DOCG

Odrůda: 100% Glera

Zbytkový cukr: 7 g/l

Alkohol: 11,5% vol.

Vůně: Jemné tóny vyzrálého ovoce, květinová vůně vistárie a akátu

Chuť: Suchá a sametová

.

ANDREOLA

Příběh začíná roku 1984, kdy Nazzareno Pola založil rodinný statek v srdci Valdobbiadene Prosecco Superiore. Dnes statek spravuje Stefano Pola. Se stejnou filozofií jako jeho otec, s vědomím, že nejlepší ochranou území je hluboké vědomí, že Prosecco Superiore není jen produkt, ale živá bytost. Od vinice po finální produkt, je nutné moudře spojovat staré metody a moderní technologie, vášeň s racionalitou. Vytvořili jedinečné víno, které se vyznačuje čistotou, krémovostí na patře a ovocnou vůní.

378  s DPH

Není skladem

Kategorie: